Resultats de la cerca frase exacta: 3

Diccionaris terminològics  | Alimentació. Gastronomia
1. jaca
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Fruit de l'espècie Artocarpus heterophyllus, de forma allargada, que conté una polpa comestible i llavors alineades al llarg d'un eix central, molt nutritives, i que pot arribar a pesar quaranta quilos. [...]
2. cabrales
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge blau fet amb llet de vaca i de vegades d'ovella i cabra, amb una maduració a partir de trenta o quaranta dies, d'aroma intensa i de gust fort i una mica picant. [...]
3. formatge grana padano
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada cuita, de color groc palla o blanc, amb una textura granulosa característica, de gust delicat i diversos graus de maduració, que es presenta en forma de roda de vint-i-quatre a quaranta quilos de pes. [...]